Luster Byron Suspension

Kód produktu:

Dovoľte si rozvinúť sofistikovanú estetiku tvorby osvetlenia, ktorú tento jedinečný doplnok prinesie do vášho interiéru.

Byron Suspension je absolútne ohromujúci kúsok, ktorý dokáže pozdvihnúť akýkoľvek priestor, bývanie alebo pohostinstvo. Tento dizajn, vytvorený rukami tých najkvalifikovanejších profesionálov, tvoria krátke pozlátené mosadzné rúrky zdobené rytým sklom, ktoré vytvárajú umelecké dielo, na rozdiel od všetkého, čo ste doteraz videli.

Byron Suspension, inšpirovaný vplyvným britským romantickým básnikom, je krásnym svetelným prvkom, ktorý ozdobí ten najnáročnejší priestor, takže si môžete vychutnať chvíle s knihou spolu s nápojom podľa vlastného výberu alebo oslavu s hosťami, ktorí si určite všimnú eleganciu tohto majstrovské dielo.

Byron strávil značnú časť svojho života cestovaním a objavovaním divov sveta, čo sa odrazilo v jeho poézii a osobnosti, zachytávajúc európsku predstavivosť. Silný charakter tohto dekoratívneho osvetľovacieho prvku, vďaka tomu, ho nenechá bez povšimnutia. Tento luxusný luster nás prenesie späť do XVIII. storočia a odhaľuje bohatý historický kontext. Zjednotený s moderným akcentom dokonale vyvažuje minulosť a súčasnosť. Paralelne s tým, že má veľmi všestranný charakter, môže tento luxusný dizajn osvetlenia harmonicky zapadnúť do akéhokoľvek priestoru a doplniť vašu súčasnú dekoráciu.



Dostupnosť: Produkt na objednávku
Výrobca: CASTRO lighting


Cena na vyžiadanie

Odporúčané produkty